Basın Bültenleri

BASIN BÜLTENLERİNE GERİ DÖN

HAMDİ ÇİFTÇİLER ISF TOHUM TİCARETİ VE HAKEMLİK KURALLARI KOMİTESİ BAŞKANI OLDU

-

MAY Tohum Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdi ÇİFTÇİLER, Uluslararası Tohumculuk Federasyonu (ISF)  Genel Kurulunda, ISF’ in en önemli organlarından biri olan Tohum Ticareti ve Hakemlik Kuralları Komitesi (TARC) Başkanlığı görevine seçildi.

ISF’ in önemli organlarından biri olan Tohum Ticareti ve Hakemlik Kuralları Komitesi, uluslararası tohum ticaretinin standart kurallar çerçevesinde yürütülmesi ve sektör içi anlaşmazlıkların uzmanlar hakemliğinde en hızlı şekilde çözümlenmesi süreçlerinin yönetilmesinde büyük rol oynamaktadır. 27 Mayıs 2015 tarihinde Polonya’nın Krakow kentinde gerçekleşen genel kurulda oy birliği ile komite başkanlığına seçilen Hamdi Çiftçiler’ in bu önemli göreve gelmesi Türkiye Tohumculuk Endüstrisi ve Ülkemizin uluslararası platformda temsili adına büyük önem taşımaktadır.

Oy birliği ile bu Komitenin Başkanlığına seçilen Çiftçiler, yeni görevi ile aynı zamanda ISF Yönetim Kurulu Üyesi olarak da ülkemizi temsil edecektir

01.06.2015