Önder Mısır ve Pamuk Üreticilerimizle Şanlıurfa’da Buluştuk!
Şanlıurfa’nın Hilvan, Suruç ve Merkez bölgelerinde düzenlediğimiz toplantılarda 500’den fazla çiftçimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bilgi ve verim odaklı geçen buluşmalarımızda;
- Bölge şartlarına en uygun pamuk ve mısır çeşitlerimizi tanıttık, sürdürülebilir üretim tekniklerini paylaştık.
- Ekimden hasada, verimi doğrudan etkileyen kritik saha uygulamaları üzerine teknik bilgilendirmeler yaptık.
- Tarla performansını artıran çözümlerimizi ve MAY Energy markamızın sağladığı avantajları detaylandırdık.
- Finansal Okuryazarlık Eğitimi kapsamında çiftçilerimizin işletme yönetimini güçlendirmek amacıyla; bütçe planlaması, maliyet kontrolü ve yatırım yönetimi konularında pratik eğitimler verdik.
Bilgi, verim ve ekonomik bilinç odağında gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalarla, çiftçilerimizin yanında olmaya ve tarımın geleceğini birlikte şekillendirmeye devam ediyoruz.
